Jaromír Jágr se svlékl: Fanynky šílí! O tohle Kopřivová přišla!

Jaromír Jágr 8

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

16. října 2019 10:17 | Aktualizováno: 18. října 2019 9:25

Jaromír Jágr sice za tři roky oslaví padesátku, brusle ale na hřebík stále nepověsil a jeho tělo mu mohou závidět muži o polovinu mladší! Hokejista teď naplno ukázal, o co po rozchodu přišla jeho expartnerka Veronika Kopřivová!

Před pár dny na sebe Jaromír Jágr upoutal pozornost celého Česka díky jeho chování na pohřbu mistra Karla Gotta. Hokejista si zpěváka velice vážil, a to dokonce natolik, že po sobotní zádušní mši zůstal sám v katedrále. Jedna z přítomných osob jej při rozjímání zachytila. Jeho fotka následně obletěla celou zemi!

Pár dní po pohřbu se Jágr, který hraje za Kladno, vydal na otočku do Spojených států. Svým fanouškům odtud poslal fotku, která mnohým vyrazila dech! Jaromír je na ní vysvlečen do poloviny těla a chlubí se svou dokonale vypracovanou a svalnatou figurou, kterou mu může většina pánů jen závidět!

„Las Vegas, točení klipu, je to tu hezké, ale hrozná dálka a ještě ten 9 hod časový posun. Den cestování, 2 dny tady a nazpátek,“ napsal Jágr ke snímku s tím, že už v neděli se jeho Kladno utká v extralize s Mladou Boleslaví.

Jágr fotkou od bazénu potěšil především své fanynky, kterém pohled na jeho svaly pořádně zvedl tep! „Wau fotečka,“ rozplývá se jedna z žen, „Můžeš dát fotku do půl těla častěji. My dámy jsme nadšené,“ vzkázala mu paní Zdena.

Témata: Jaromír Jágr Veronika Kopřivová