Lucie Vondráčková otevřeně: V ČESKU UŽ...!

Lucie Vondráčková 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

16. října 2019 9:26 | Aktualizováno: 16. října 2019 23:45

Lucie Vondráčková se v červnu po letech strávených v Kanadě vrátila i se syny do rodné České republiky, teď ale sama vznesla otázku, zdali je tu vlastně doma. Chystá snad herečka a zpěvačka další stěhování?

Lucie Vondráčková poutá v posledních dvou letech velkou pozornost novinářů, za což mohla rozvodová sága s hokejistou Tomášem Plekancem. Herečka a zpěvačka rozhodně nepatří k těm celebritám, které si to užívají, spíš naopak. Vadí jí především fakt, že některé články podle jejího názoru překrucují realitu.

„Ale nejde jen o překrucování vztahu. Dělala jsem nedávno rozhovor s Terezou Kostkovou a řekla jí, že mám teď dva domovy. Tady v Česku a v Kanadě. No a co myslíte, že pak napsali? Vondrajda už v Česku nemá domov. Tečka. Opravdu totální virtuální realita,“ konstatuje dvojnásobná maminka v rozhovoru pro revue.idnes.cz.

Narážela tak na následující slova, která pronesla v rozhlasovém vysílání. „V Čechách jsem měla práci a kariéru, ale v Kanadě se mi za těch osm let stalo mnohem víc osobních věcí, než tady. Domov je tam, kde se dějí důležité věci, jako porod dětí,“ prohlásila.

V nejnovějším interview navíc připustila, že i pracovně je momentálně vytíženější v zámoří. „Teď jsem točila dvě krásné filmové věci v Kanadě. Tady se rozhlížím,“ řekla zmíněnému serveru. Čeští fanoušci se však nemusí bát, jelikož u nás plánuje comeback na divadelní prkna.

Témata: Lucie Vondráčková