Dominika Gottová a dědictví: VÁLKA s Ivanou?!

Dominika Gottová, Ivana Gottová a Lucie Kovaříková 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

16. října 2019 8:25 | Aktualizováno: 17. října 2019 22:03

Válka o dědictví po Karlu Gottovi vypukla naplno. Jako první se však ozvala osoba, kterou by nikdo netipoval. Manžel nejstarší dcery zpěváka Dominiky by si přál víc peněz. Jde o společný plán manželů, nebo nikoliv?

Ivana Gottová nevěří vlastním očím. Finský manžel nejstarší dcery Karla Gotta (†80) Timo Tolkki si nárokuje část dědictví po zpěvákovi, ačkoliv jeho žena nemá o ničem ani ponětí. Timo ovšem jasně naznačil, jaký má být další postup manželského páru.

„Hledáme vhodného právníka, který by nás zastupoval. Budeme chtít někoho, kdo by to udělal pro bono (bezplatně), protože si právníka nemůžeme dovolit. Nemáme moc peněz,“ prozradil serveru tn.cz. Jeho požadavky zní následovně – chce 2 miliony eur, nebo vilu na Bertramce.

Problém je v tom, že se svou ženou nic takového nekonzultoval. Podle Dominiky ani nic takového nepřipadá v úvahu. „Rozhodně žádnou žalobu nechystám, počkám na klasické dědické řízení,“ cituje ji server ahaonline.cz.

„To, co dělá můj manžel, je jedním z důvodů naší právě vrcholící manželské krize,“ dodala Gottová, která připustila, že současné vztahové potíže mohou klidně vyvrcholit rozvodem. O úmyslech Tima nic netuší ani na Bertramce. Mluvčí Aneta Stolzová uvedla, že se „nemá k čemu vyjadřovat“.

Témata: Dominika Gottová Timo Tolkki Ivana Gottová