Kopřivová a strach o zdraví partnera: Míra ukázal nepříjemné zranění!

Miroslav Dubovický 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

15. října 2019 16:20

Je otázkou, zdali mu ještě Veronika Kopřivová dovolí, aby se rval v ringu. Miroslav Dubovický ukázal nepříjemné zranění, které mu během nedávné nakládačky přivodil jeho soupeř. Jak Míra komentoval svou porážku?

Jak vás stars24.cz informoval, nový přítel Veroniky Kopřivové Miroslav Dubovický selhal ve snaze vyrovnat se sportovním úspěchům jejího expartnera Jaromíra Jágra a utrpěl drtivou porážku. V ringu vydržel na nohou jen 89 vteřin, než jej soupeř Vilém Cao poslal dobře mířenou ranou k zemi. Mírovi navíc přivodil nepříjemné zranění.

Dubovický se totiž s odstupem několika dní pochlubil na sociální síti fotografií, na které je vidět monokl pod levým okem. Blonďatá modelka mu teď bezpochyby bolavé místo ošetřuje, svého partnera ostatně podporovala přímo z hlediště. Sledovali sice, jak její Míra padl, on bral ale porážku se ctí.

„Bojoval jsem, jak jsem nejlíp uměl. Cejtil jsem se dobre pripravenej, měl jsem velkou podporu, ale bohužel to nestačilo. Včera jsem zápas prohrál, ale ne sám nad sebou. Mám osobně skvělý pocit z cele přípravy a s jakou chuti jsem do zápasu šel. Připsal jsem si na konto prohru, ale udělala mě ještě silnějším,“ vzkázal po zápase prostřednictvím Instagramu.

Tam se ozvalo s podpůrným vzkazem i jeho dvojče Martin. „Bracha dal do zapasu všechno a výkon ač ne moc dlouhý který předvedl, byl za me super. Technika, tvrdost, náboj, přehled a pokora. Za mě velký respekt a palec nahoru,“ komentoval zápas. Doufejme, že příště – pokud ještě nějaké bude – to dopadne lépe.

Témata: Miroslav Dubovický Veronika Kopřivová