Lucie Bílá: Přítel Radek prozradil, jak prožívala zpěv pro Gotta!

Lucie Bílá a Karel Gott 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

15. října 2019 14:35 | Aktualizováno: 15. října 2019 17:00

Lucie Bílá byla v sobotu plná emocí, když ve svatovítské katedrále vyprovázela svým zpěvem Karla Gotta na jeho poslední cestě. Její partner Radek Filipi nyní prozradil, jak oblíbená zpěvačka celou záležitost prožívala.

Lucii Bílé svěřili o uplynulém víkendu nelehký úkol, na sobotní zádušní mši vyprovázela váženého kolegu Karla Gotta (†80) do nebe zpěvem písně Ave Maria. Ačkoliv to rozhodně nebylo jednoduché, mnohonásobná Slavice to zvládla ze ctí. Víc si jí teď dokonce váží i její životní partner, svalovec Radek Filipi.

„Miluji a obdivuji svoji lásku po včerejším smutném dni ještě víc než kdykoli předtím. Je to nejsilnější, a přitom nejcitlivější bytost, jakou znám. Viděl jsem, jak bojuje s emocemi, se smutkem, s bolestí, a přitom zpívá s takovou láskou a křehkostí, až mi to bralo dech,“ svěřil se na sociální síti.

Sama Bílá se s odchodem Mistra srovnává jen těžko, o čemž svědčí slova, která napsala na Instagramu, kde vyvěsila obraz, který od Gotta darem dostala. „První krok je těžší, než jsem si myslela. Nevím, jak začít. Jak se pustit do práce, jak se zase s lehkostí smát,“ líčila zpěvačka.

„Kája mě jednou namaloval jako silnou bojovnici, a já ho teď nechci zklamat. Miloval život a já ho miluji stejně tak… S láskou a úctou uzavírám tímto naše smutné a bolestné téma a od zítra začínám oslavovat ŽIVOT,“ vzkázala Bílá fanouškům.

Témata: Lucie Bílá Karel Gott Radek Filipi