Veronika Žilková sama na narozeniny? Popřála si sama!

Veronika Žilková slaví narozeniny 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

15. října 2019 13:53

Veronika Žilková oslaví tento týden 58. narozeniny. Otázkou je, zdali je s ní oslaví celá rodina, jelikož oblíbená herečka už nějaký čas žije v Izraeli. Možná i proto si Žilková pro jistotu popřála na sociální síti sama.

Veronika Žilková by mohla být ustaraná, ostatně to byla ona, kdo v reakci na úmrtí Mistra Karla Gotta (†80) vyzradila, že se její dcera Agáta Prachařová právě rozvádí. Rodinné trable ale rychle hodila za hlavu a rozhodla se raději bavit. Tento týden totiž oslaví 58. narozeniny, takže důvod k tomu bezpochyby má.

Na sociální síti Instagram se proto pochlubila fotkami z oslavy. Ač její den připadá až na středu, Žilková se rozhodla slavit s předstihem, přestože se říká, že by se to dělat nemělo. Ona si z těchto povídaček evidentně velkou hlavu nedělá.

„Když je ti 58 a všichni tě znají už jen z filmů pro pamětníky, můžeš buď: plakat, nebo se smát. Zvolila jsem třetí variantu a slavím. Happy birthday to me!“ popřála si oblíbená herečka na svém instagramovém profilu. Tento vzkaz doplnila fotografií s dvojicí kamarádek, kteří s ní přišli narozeniny oslavit.

Žilkové bezpochyby popřeje i početná rodina v čele s manželem Martinem Stropnickým, jehož herečka doprovází na diplomatické misi v Izraeli. Na maminku jistojistě nezapomenou ani její čtyři děti.

Témata: Veronika Žilková