Hanuš ze StarDance v zajetí žen: Budu trapný, naznačoval rodině!

Miroslav Hanuš bude tančit s Adrianou Maškovou 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

15. října 2019 11:59

Herec Miroslav Hanuš si podřídil vůli rodiny, když přijal nabídku tancovat ve StarDance, kde se o uplynulém víkendu uvedl poměrně slušným výkonem. Navzdory tomu, že manželku a dcery varoval, že se možná před národem ztrapní.

Miroslav Hanuš je podle mnohých černým koněm letošní řady taneční soutěže celebrit StarDance. Herec a režisér vstoupil do soutěže v sobotním kole, které bylo věnováno zesnulému zpěvákovi Karlu Gottovi (†80), poměrně slušným výkonem. Angažmá v show přitom pečlivě konzultoval s manželkou i třemi dcerami.

K přijetí nabídky byl podle svých slov vyzván. „Ony mě k tomu vyzvaly. Přišel jsem domů a řekl jim, že mi telefonovali ze StarDance. Že tedy dovedu vydělat peníze lehčeji a mohu být i méně trapný před národem, tak jestli to přesto chtějí. A ony řekly: Ano, jdi!“ líčil Hanuš serveru super.cz.

S taneční partnerkou Adrianou Maškovou, s níž si navzdory blízkému kontaktu vyká, se předvedli na píseň Ptačí nářečí a od poroty obdrželi 26 bodů, což byl třetí nejlepší výkon večera. Herec byl ovšem sebekritický, mohlo to prý skončit i lépe.

„Kdybych to nepokazil, tak jsme mohli mít ještě víc, ale je to dobrý, to k tomu patří, moje heslo ‚hlavně nepřestávat‛ se osvědčilo. Měli jsme zdaleka nejrychlejší jive a ani jsem se nezadýchal, a to jsem nejstarší,“ konstatoval Hanuš.

Témata: Miroslav Hanuš StarDance