Bohdalová čelí útokům: Může za to Gottová!

Bohdalová, Jiřina 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

15. října 2019 11:21 | Aktualizováno: 16. října 2019 9:27

Jiřinu Bohdalovou zaskočilo, co se děje po její smuteční řeči na mši za Karla Gotta. Do herečky se nečekaně pustila zpěvákova nejstarší dcera Dominika, které se část projevu nezamlouvala. Jak na to reaguje oblíbená umělkyně?

Smuteční řeč Jiřiny Bohdalové na zádušní mši za Karla Gotta (†80) byla obecně velice dobře přijata, jenže kritická slova nakonec zazněla přímo z rodiny Mistra. Nejstarší dcera zpěváka Dominika Gottová mluvila o velkém zklamání, které jí legendární herečka připravila.

„Velkým zklamáním pro mne byl projev Jiřiny Bohdalové, která mluvila jen o dvou dcerách Charlottě a Nelly, ale já a Lucie jsme taky jeho děti. Úplně jako by na nás zapomněla,“ postěžovala si serveru ahaonline.cz. Tato slova se dostala i k Bohdalové, která se rozhodla zareagovat.

Herečka by se prý omluvila, ale Dominika jí nic neřekla. „Bohužel jsem si to uvědomila, až když jsem to četla. Nebylo to ale míněno špatně. Vím, že to byla chyba, ale bohužel se stala,“ řekla evidentně rozčarovaná Bohdalová webu expres.cz.

„Nechápu ale, že se to tak rozebírá. Já jsem té řeči dala tolik sil. Absolvovala jsem to se začínajícím zápalem plic a teď se na mě útočí. Stačilo přitom jedno slovo a já bych se jí omluvila,“ zopakovala herečka s tím, že Gottové ostrá slova nevyčítá, jen by se to ráda vyříkala z očí do očí.

Témata: Jiřina Bohdalová Dominika Gottová