Gabriela Koukalová ve Stardance: Drsná slova jejího tanečníka kvůli její váze!

Gabriela Koukalová (biatlonistka)

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

15. října 2019 10:37 | Aktualizováno: 17. října 2019 23:04

Biatlonistka Gabriela Koukalová (29) sice už ukončila sportovní kariéru, rozhodně ale nezahálí! O tom se ostatně v sobotu mohli přesvědčit fanoušci pořadu StarDance, kde Koukalová ukazuje své taneční umění! Její partner ji rozhodně vůbec nešetří!

Gabriela Koukalová se spolu se svým tanečním partnerem Martinem Práglem (25) divákům StarDance na parketu představila poprvé v sobotu. Večer byl zaměřen na nedávno zesnulého Karla Gotta a tak svůj valčík zatančili na píseň „C’est La Vie“.

A i když jim to na parketu šlape, dokáže se profesionální tanečník do Koukalová pořádně trefovat a zasáhnout ta nejcitlivější místa! Gabriela od něj totiž dostala vynadáno, že přibrala pět kilo!

Na tom by za normálních okolností nebylo nic neobvyklého, biatlonistka ovšem bojovala 10 let bojovala s anorexií a bulimií. Jak se ale zdá, podobné výtky se snaží brát s nadhledem!

Martin kila navíc poznal díky častému zvedání Gabriely na trénincích! „Pět kilo jsi přibrala, ne? Já už ji nezvednu. Jsem musel vyhodit tři zvedačky. Už to nedám,“ postěžoval si na tréninku Prágl. „Doufám, že mi nerupne ta košile od fraku!“ žertoval.

Poznámka to sice byla hodně netaktní, Gabriela Koukalová se to ale snažila brát s úsměvem. „Umí být teda pěkně ostrý na mě, ale já to potřebuji. Ten dril. Zasloužím si to,“ přiznala sportovkyně, která je z biatlonu pořádně vycepovaná.

A i když se nakonec v přímém přenosu zvednutí povedlo bez problémů, Martin si neodpustil rýpnutí! „Ta zvedačka se povedla podle toho, jak Gabča často chodila do cukrárny, že? Když byla moc v cukrárně, tak jsme ji netrénovali,“ žertoval Prágl.

Jenže Gabriela ukázala, že si podobné narážky nenechá jen tak líbit a rýpnutí mu ihned vrátila! „Je fakt, že asi týden do toho přenosu jsme přemýšleli, jestli ji nevyhodíme. Pak Martin asi naposiloval, nebo se v něm něco pohnulo a dal to,“ vrátila mu úder Koukalová. .

Témata: Gabriela Soukalová StarDance