Jiří Krampol: Z JIPky rovnou do práce!

Krampol, Jiří 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

15. října 2019 10:43

Jiří Krampol musel kvůli zdravotním potížím oželet účast na zádušní mši za zpěváka Karla Gotta, na kterou dostal pozvánku. Teď se populární bavič rozhodl prozradit, jak vážné to s ním vlastně bylo.

Jiřího Krampola minulý týden zradilo zdraví poté, co prochladl. Sice se psalo, že měl být v pátek propuštěn, ale stalo se tak podle všeho až v pondělí odpoledne. Dnes totiž známého baviče čeká výjezdní divadelní představení v Ústí nad Labem. Co mu tedy vlastně bylo?

„Postihl mě zánět průdušek,“ prozradil herec a moderátor super.cz s tím, že šel na kontrolu k doktorovi, který rozhodl, že si jej v nemocnici rovnou nechají a nasadí mu antibiotika přímo do žíly. „To je mnohem rychlejší varianta, než polykat prášky,“ pochvaloval si Krampol.

Oblíbený komik se chce hned vrhnout do práce, což je podle jeho slov jediná možnost, jak se udržovat i v pokročilém věku. „Podívejte se na Karla Gotta. Díky tomu, že doktorům neustále utíkal, tak tady byl tak dlouho,“ vysvětlil.

„Nebo taková Jiřina Bohdalová. Ta konkuruje podstatně mladším herečkám, protože se stále udržuje aktivní a nepolevuje. Já vždycky říkám: Pokud je člověk schopný ještě najít správnou cestu domů, tak by měl pracovat,“ dodal Krampol.

Témata: Jiří Krampol