Charlotte Gottová a TRAUMA na pohřbu: Tohle už nezvládla!

Charlotte Gottová 10

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

15. října 2019 8:24 | Aktualizováno: 17. října 2019 13:22

Pro dcery Karla Gotta byl jeho pohřeb mimořádně emotivním zážitkem, zvlášť pak pro ty dvě nejmladší, kterým je teprve 13, resp. 11 let. Charlotte Gottová se podle všeho v závěru úplně zhroutila.

Původní informace hovořily o tom, že dvě nejmladší dcery zpěváka Karla Gotta (†80) budou na zádušní mši ve svatovítské katedrále chybět, nakonec se ovšem po boku Ivany Gottové v lavicích objevily a loučení s milovaným tatínkem dlouho nesly velice statečně. Drama započalo až v závěru.

Kupříkladu nejmladší dcera Nellinka se v jednu chvíli nedopatřením objevila ve špalíru duchovních. „Jeden z nich ji pak dovedl zpátky,“ cituje server blesk.cz svědka, který všemu přihlížel.

Traumatizující zážitek to však byl především pro starší Charlottku. Podle zmíněného webu si rukou kryla obličej, aby se nemusela dívat na rakev s ostatky tatínka, dobře jí prý nedělaly ani davy příznivců na hradním nádvoří, kde navíc zněly tóny duetu Srdce nehasnou, který dcera s otcem nazpívala.

Vše pak vyvrcholilo v motolském krematoriu, kde byla dle blesk.cz už tak rozrušená, že tátovi ani nedala poslední sbohem. „Ano, byla tam, ale bylo to pro ni moc těžké, tak zůstala v autě,“ prozradil zdroj zmíněného serveru.

Témata: Charlotte Gottová Karel Gott