Kde spočine Karel Gott (†80)? Nové informace přímo od rodiny!

Lidé se přicházejí poklonit Karlu Gottovi na Žofín 9

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

14. října 2019 21:56 | Aktualizováno: 15. října 2019 10:44

Místo posledního odpočinku legendárního zpěváka Karla Gotta bylo od chvíle jeho smrti předmětem nejrůznějších spekulací. Nyní se objevily nové informace přímo od rodiny. Ví se už, kde Mistr spočine?

Rodina a přátelé vyprovodili v sobotu legendárního zpěváka Karla Gotta (†80) na jeho poslední cestu. Tou dobou ale stále nebylo jasné, kam budou ostatky Mistra uloženy. Podle dnešních informací serveru blesk.cz přímo od rodiny je to stále v řešení.

„Ptala jsem se na to Ivany, ta mi odpověděla, že je možností několik a zatím se nerozhodla, že sama ještě neví,“ prozradila zmíněnému serveru nejstarší dcera Dominika Gottová, která už o víkendu odcestovala zpátky domů do Finska.

Ještě před pár dny se považovalo za nejpravděpodobnější, že bude Gott pochován na hřbitově v Újezdě u Svatého Kříže, kde jsou pohřbeni jeho rodiče Marie a Karel. Zpěvák údajně před lety v soukromé debatě se svými spolupracovníky prohlásil, že by jednou chtěl být pochovaný u rodičů.

Vzhledem ke Gottově pověsti se nabízel např. i Slavín na pražském Vyšehradě, kde spočinuly významné české osobnosti. Ředitel Správy pražských hřbitovů Karel Kobliha ale nedávno uvedl, že si není vědom toho, že by na hřbitově bylo volné místo.

Témata: Karel Gott Ivana Gottová Dominika Gottová