Karel Gott (†80) a SKANDÁL na dvorku krematoria? Konečně přišlo vysvětlení!

Lidé se přicházejí poklonit Karlu Gottovi na Žofín 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

14. října 2019 21:01 | Aktualizováno: 15. října 2019 22:44

Fanoušci Mistra považovali za skandální, na jakém místě v sobotu končila jeho cesta na onen svět. Kriticky se vyjadřovaly dokonce i známé tváře. Motolské krematorium ale nakonec přišlo s vlastním vysvětlením toho, co se stalo.

V sobotu se Česko naposledy rozloučilo s legendárním zpěvákem Karlem Gottem (†80). Po zádušní mši v pražské svatovítské katedrále následoval rychlý převoz jeho ostatků do motolského krematoria, kam už zamířila jen nejbližší rodina.

Na místě ovšem byli i fotografové, kteří zaznamenali tamní dění pro veřejnost. Nad tím, co se dělo se pohoršovali nejen Mistrovi fanoušci, ale i slavné osobnosti. Jak vás stars24.cz informoval, ozval se například filmař Fero Fenič.

Motolské krematorium se nakonec rozhodlo na kritiku ze všech stran náležitě zareagovat. K inkriminované situaci došlo na popud samotné rodiny oblíbeného zpěváka. Server blesk.cz dokonce citoval slova samotných zaměstnanců.

„V okamžiku, kdy přijel pohřební vůz s ostatky Karla Gotta, obřadní síň byla prázdná. Vedle ní je místnost, kde se se zemřelými může rozloučit nejbližší rodina. Rozloučení pozůstalých s Karlem Gottem u rakve, které následně proběhlo v zadní části areálu, bylo však neplánované a naprosto spontánní,“ zní obhajoba. Tak uvidíme, zdali kritika utichne…

Témata: Karel Gott