Jaromír Jágr: Po mši za Gotta zůstal sám v katedrále! Proč?

S Karlem Gottem se přišli rozloučit politici, umělci, sportovci i veřejnost 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

14. října 2019 19:19

Jaromír Jágr si zpěváka Karla Gotta velice vážil, a to dokonce natolik, že po sobotní zádušní mši zůstal sám v katedrále. Jedna z přítomných osob jej při rozjímání zachytila. Legendární hokejista se nakonec k celé záležitosti vyjádřil.

Jaromír Jágr nemohl chybět na sobotní zádušní mši za zesnulého zpěváka Karla Gotta (†80), při příchodu do svatovítské katedrály jej ostatně zachytil náš fotograf. Pozoruhodný snímek legendárního hokejisty ovšem vznikl také uvnitř chrámu.

Je dobře známo, že Jágr mnohonásobného Slavíka velice uznával, stejně jako se ví, že je silně věřícím člověkem. Po mši začala po sociálních sítích kolovat fotografie, na které Jágr rozjímá, zatímco naprostá většina smutečních hostů už opustila lavice.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený HBhistory (@hbhistory), Říj 13, 2019 v 4:18 PDT

Autorkou snímku je dle serveru expres.cz Lenka Benešová, která vše vysvětlila. „Tuhle fotku jsem musela udělat. Ten pohled mě dostal, kdy zazněla poslední píseň ‚Už z hor zní zvon‘ a lidé odešli, zůstal tiše sedět v katedrále jeden člověk…“ prozradila podle webu, který oslovil i samotného hokejistu.

„Myslím, že tato fotka vystihuje nekonečný vděk ke Stvořiteli (bohu, vyšší síle, maximální lásce, k dobru) za jeho lásku a trpělivost k nám lidem a za to, že nám ukazuje na vyvolených lidech (Karel Gott), jak správně a šťastně žít,“ okomentoval situaci Jágr pro zmíněný server.

Témata: Jaromír Jágr Karel Gott