Zoufalá Daniela Šinkorová: Drsné přiznání o práci v TV!

Šinkorová, Daniela 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

14. října 2019 18:32

Daniela Šinkorová se před časem vytratila z televizních obrazovek a dlouho bylo záhadou, proč tomu tak je. Nyní se populární herečka rozhodla prozradit, co přesně se stalo. Kdo za to může?

Bývala tváří nekonečného seriálu z lékařského prostředí Ordinace v růžové zahradě, který běží na televizních obrazovkách do dnešního dne. Daniela Šinkorová u toho už ovšem není. Populární herečka přiznala pravdu o (ne)zájmu televizí o její osobu.

„Já jsem se z televize nestáhla,“ cituje server ahaonline.cz její slova pro týdeník Sedmička, kde se pokusila vysvětlit, co se stalo. „Já jsem nedopatřením byla stažena, protože mi ty nabídky prostě nechodí,“ doplnila vzápětí.

Naděje na zajímavou práci se ale herečka nevzdává. „Až přijdou, tak budu velmi ráda něco natáčet, protože mě to baví a myslím, že mám v tomhle oboru něco za sebou. Určitě se tomu nebráním, ale tím, že nabídky z televize nebyly, tak jsem se opravdu hodně začala věnovat divadlu,“ svěřila se.

Snad se Šinkorová dříve nebo později nějaká lákavá nabídky dočká, v 46 letech je na konec na televizních obrazovkách bezpochyby brzo.

Témata: Daniela Šinkorová