Dominika Gottová zuří: Další stížnost na smuteční akt!

Dominika Gottová 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

14. října 2019 17:49

Dominika Gottová nebyla s průběhem sobotního dne, který patřil rozloučení s jejím otcem Karlem Gottem, zcela spokojená. Kromě kritiky Jiřiny Bohdalové měla ke smutečnímu aktu ještě jednu výtku.

Dominika Gottová o uplynulém víkendu opět dorazila na otočku do Prahy, tentokrát ovšem ze smutnějších důvodů než v létě, kdy přijela slavit tatínkovi 80. narozeniny. V sobotu se s řadou dalších lidí naposledy rozloučila s otcem Karlem Gottem (†80), který 1. října podlehl těžké nemoci.

Nejstarší Mistrova dcera už narovinu uvedla, že ji zklamala obecně velice dobře přijatá smuteční řeč legendární herečky Jiřiny Bohdalové, která ji pronesla, ačkoliv bojovala se zdravotními potížemi. Dominiku zklamalo, že se nemyslelo na ní a sestru Lucii.

Výtku ovšem měla i ke smutečnímu karu, kterého se osobně účastnila. „Nikdo tam se mnou moc nemluvil, velmi rychle jsem z něj odjela a pak jsem se potkala s kamarádkou z dětství,“ prozradila Blesku dle serveru super.cz.

Dominika pak v neděli rychle zamířila na letiště a vrátila se do Finska, kde má novou práci, a tak si nemohla vzít týden volna. O zaměstnání totiž nechce přijít, jako se jí to přihodilo v minulosti.

Témata: Dominika Gottová