Kopřivová sype sůl do ran? Neuvěříte, co udělala Jágrovi!

Veronika Kopřivová a Jaromír Jágr 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

14. října 2019 16:16

Veronika Kopřivová přiznala zajímavou věc týkající se toho, co řekla Jaromíru Jágrovi poté, co se rozešli. Skoro to působí dojmem, že chtěla legendárnímu hokejistovi citově ublížit, ačkoliv to rozhodně nebyl její záměr.

Veronika Kopřivová se v posledních dnech rozmluvila o detailech rozchodu s Jaromírem Jágrem, který pár oznámil letos na jaře. Hokejistovi se dokonce rozhodla udělit lekci, když prohlásila, že by si měl udělat v životě pořádek. Modelka si ten svůj dává dohromady po boku kolegy Miroslava Dubovického.

Ten se stal jejím novým partnerem a Kopřivová teď přiznala, že Jágr to věděl první. Chtěla mu snad nasypat sůl do ještě otevřených ran? „Chtěla jsem mu dát ty správné informace, protože nás kontaktovala média,“ vysvětlila super.cz s tím, že jsou s olympijským vítězem nadále v kontaktu, ačkoliv ne denně.

„Nerozešli jsme se ve zlém, nemáme mezi sebou žádné negace. Rozešli jsme se v dobrém. Kdyby se mu cokoli stalo, tak bych se nezdráhala mu pomoct a byla bych tu pro něj, a myslím, že tak je to i u něj,“ dodala Kopřivová.

Modelka nedávno přiznala, že Jágra s Dubovickým rozhodně nepodváděla. Myslí si totiž, že není dobré chodit ze vztahu do vztahu. Takovou filozofii ctí evidentně i hokejista, který zůstává po rozchodu nezadaný. Zaneprazdňuje ho především hokej na Kladně.

Témata: Veronika Kopřivová Jaromír Jágr