Marek Eben prozradil velké tajemství Karla Gotta (†80)!

Eben, Marek 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

14. října 2019 13:24

Marka Ebena čekal v sobotu nelehký úkol, v den státního smutku musel jako moderátor promluvit o Karlu Gottovi, jehož písně doprovázely tanečníky ze StarDance na parketu. Prozradil přitom velké tajemství legendárního zpěváka.

Sobotní první večer taneční show StarDance se v den státního smutku za zesnulého zpěváka Karla Gotta (†80) nesl ve znamení jeho písní. Česká televize to konzultovala se samotnou manželkou Ivanou, která souhlasila. Jak prozradil moderátor Marek Eben, dokonce nevyloučila, že si pořad pustí.

„Před několika dny jsem měl možnost mluvit s Ivankou Gottovou a říkala, že se chtějí s dcerami dívat. Tak jsem o tom přemýšlel a říkal jsem si, no kdyby ten dnešní večer potěšil jenom tuhletu jednu rodinu, tak to stálo za to,“ cituje Ebena server ahaonline.cz.

V přímém přenosu dokonce oblíbený moderátor prozradil jedno z Gottových tajemství, o kterém se moc nevědělo – týkalo se jídla. „Píseň o sadaři mi připomněla jednu věc, která se o Karlu Gottovi tak moc neví. On neměl rád jablka.“

„Zjistil jsem to tak, že jsme šli s mojí ženou na procházku a v Pařížské na zahrádce seděl Karel Gott a pozval nás. Pojďte si přisednout a říkal mi: Dáš si koňak? Já jsem říkal: Karle, to je pro mě škoda, já jsem se to nikdy nenaučil pít. Co tak piješ, zeptal se. Já mu říkal, leda calvados. A to když jsem řekl, tak Karel Gott ožil a řekl: Člověče calvados, to je jediná forma jablek, jakou snesu,“ vysvětlil Eben.

Témata: Marek Eben Karel Gott