Agáta Prachařová: Po vzkazu pro Jakuba ukázala děti!

Agáta Prachařová 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

14. října 2019 9:26 | Aktualizováno: 15. října 2019 13:54

Agáta Prachařová a Jakub Prachař si v posledních dnech nic nedarují. Co vyšlo najevo, že je rozvod opravdu na pořadu dne, oba dva sdílí na sociálních sítích zajímavé příspěvky. Agáta se nyní rozhodla dokumentovat, že to s dětmi zvládne i bez manžela.

Od chvíle, kdy její maminka Veronika Žilková prozradila, že mezi Agátou Prachařovou a Jakubem Prachařem je doopravdy konec, už modelka a moderátorka nic nezastírá. V pátek poslala manželovi z ciziny, kam vyrazila se slovy, že doma toho má plné zuby, dost ostrý vzkaz.

„Konečně klid… já a moje děti… nic není víc,“ vzkázala Jakubovi domů do Česka. To ale nebylo vše. Mezi hashtagy totiž přidala další dva zajímavé vzkazy. „Lepší být sám, než s někým ztrácet čas. Tři jsou super rodina,“ dodala Agáta. O víkendu se pak svá slova snažila dokreslit fotografiemi s dětmi, které sdílela na sociální síti.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Moje vsechno... muj syn, muj partak ;) spolu zvladnem vsechno;)i tu zlobivou jeho sestru;) #team #love #momandson #avubecnevypadajako @bali_live ????

Příspěvek sdílený Agata Hanychova (@agatahanychova), Říj 13, 2019 v 9:34 PDT

Na Instagramu ukázala neposlušnou dvouletou dceru Miu. „Zlobí a je svá. Nevypadá jako já, ale je celá po mně,“ prozradila dvojnásobná maminka, která už dříve ukázala snímek se synem Kryšpínem. „Moje všechno… můj syn, můj parťák. Spolu zvládnem všechno. I tu jeho zlobivou sestru,“ dodala.

Prachař také přestal mlčet a rozvod poprvé veřejně přiznal v show Česko Slovensko má talent, kde dělá porotce. Navíc se proslýchá, že už má novou známost. Jde prý o velmi známou krásku, kterou ulovil na nedávné módní akci.

Témata: Agáta Hanychová Jakub Prachař