Děsivé pozadí pohřbu Karla Gotta! Dominika Gottová TOHLE odhalila!

Karel Gott s dcerami a manželkou Ivanou 13

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

13. října 2019 8:53 | Aktualizováno: 17. října 2019 10:42

Nejstarší dcera Karla Gotta Dominika přiletěla ve čtvrtek z Finska, aby se mohla rozloučit se svým zesnulým otcem. Následně prozradila, že si zpěvák scénář pohřbu napsal sám!

"Podle mě si k oběma rozloučením napsal scénář, včetně výběru hudby. Byl prostě dokonalý," řekla deníku Aha! Gottová.

Sama si ještě před obřadem nebyla jistá, jak to vše zvládne. Její manžel Timo totiž zůstal ve Finsku. Nakonec ale smutnou událost ustála.

V první řadě v chrámu usedla v sobotu vdova Ivana, jejich dcery Charlotte Ella a Nelly Sofie a dospělé dcery z Gottových předchozích vztahů Dominika a Lucie. Liturgického obřadu se zúčastnil také prezident Miloš Zeman, český a slovenský premiér Andrej Babiš a Peter Pellegrini, předsedové parlamentních komor, ministři a stovky dalších osobností veřejného života.

Rozloučit se se zpěvákem, který byl hvězdou české populární hudby šest dekád, přišli kolegové, s nimiž v 60. letech začínal, i mladí hudebníci, s nimiž vystupoval v závěru své dlouhé kariéry. Zúčastnění smutečního hosté při odchodu označili obřad za dojemný a důstojný.

Mše se zúčastnili jen pozvaní, lidé ale mohli ale dění uvnitř chrámu sledovat na velkoplošných obrazovkách umístěných na nádvoří u katedrály a na Hradčanském náměstí nebo v přímém televizním přenosu.

Témata: Karel Gott Dominika Gottová