Agáta Prachařová: Ostrý vzkaz Jakubovi z Izraele!

Agáta Prachařová 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

12. října 2019 12:15 | Aktualizováno: 12. října 2019 14:19

Válka mezi manželi Prachařovými graduje. Agáta, která se vydala za maminkou Veronikou Žilkovou do Izraele, poslala Jakubovi domů ostrý vzkaz.

Veronika Žilková minulý týden mimoděk prozradila, že se dcera Agáta Prachařová definitivně rozvádí s Jakubem Prachařem, však také jejich manželství viselo na vlásku už od jara. Oni sami o rozvodu dlouho mlčeli, ač jej všichni považovali za hotovou věc. Nakonec to byl herec a moderátor, kdo kápl božskou.

Prachař mlčet přestal a rozvod poprvé veřejně přiznal v show Česko Slovensko má talent, kde dělá porotce, když jej jeden ze soutěžících využil pro své číslo. „Za chvíli už budu svobodný,“ pronesl během vystoupení. Možná i proto se rozhodla přestat mlčet i Agáta, která před pár dny si sbalila kufry a i s dětmi odcestovala do Izraele se slovy, že v Česku už toho má plné zuby.

Právě z exotické země se nyní ozvala na Instagramu a dala jasně najevo, co se jí momentálně honí hlavou. „Konečně klid… já a moje děti… nic není víc,“ vzkázala Jakubovi domů do Česka. To ale nebylo vše.

Mezi hashtagy totiž přidala další dva zajímavé vzkazy. „Lepší být sám, než s někým ztrácet čas. Tři jsou super rodina,“ dodala Agáta. S rozvodem a budoucností se tedy už evidentně smířila.

Témata: Agáta Hanychová Jakub Prachař