Ivana Gottová: Poklona od Mistrova blízkého spolupracovníka!

Gottová, Ivana 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

12. října 2019 10:55

Ivana Gottová je mnoha lidmi vnímána velice rozporuplně, ale v těchto smutných dnech je čím dál více lidí, kteří se jí zastávají. Poklonu jí dokonce složil jeden z Mistrových dlouholetých a blízkých spolupracovníků.

Ivana Gottová prožívá nejnáročnější dny svého života. Minulý týden přišla o svého milovaného manžela Karla Gotta (†80), který podlehl zákeřné nemoci. Dnes se s ním spolu s dalšími rodinnými příslušníky a jeho přáteli rozloučí v pražské svatovítské katedrále.

Mezi smutečními hosty nebude chybět Mistrův dlouholetý spolupracovník František Janeček, který s Gottem po sametové revoluci zakládal agenturu GoJa. Toho velice mrzí, že kvůli nabitému pracovnímu programu musel odřeknout návštěvu legendárního zpěváka.

Promluvit se s ním ale ještě stihl, a to asi čtrnáct dní před smrtí. „Nejdřív s Ivankou a pak s Karlem,“ přiznal pro extra.cz. „Nebyla to veselá rozprava. Byl unavený,“ dodal vzápětí s tím, že zpěvákova manželka Ivana Gottová má jeho velký obdiv.

„Ale musím říct, že Ivana se o něj opravdu starala zcela výjimečným způsobem až do posledního okamžiku. Hluboká úcta a klobouk dolů před ní za to, kolik péče Karlovi věnovala,“ vzkázal prostřednictvím zmíněného serveru.

Témata: Ivana Gottová Karel Gott František Janeček