Petr Janda jako strašidlo? Hudebník ukázal, jak se mění jeho monokl!

Petr Janda 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

11. října 2019 16:00

Děsivě vypadající zranění si tento týden přivodil hudebník Petr Janda. Frontman legendárního Olympicu Petr Janda se na sociální síti pochlubil novou fotografií monoklu, který si udělal ve spánku.

Jak už jsme vás tento týden informovali, frontman legendárního Olympicu Petr Janda si ve spánku nepříjemně ublížil, což dokumentoval fotografií, kterou za něj na sociální síť vyvěsila dcera Marta Jandová. Oblíbený zpěvák a kytarista zprvu fanoušky uklidňoval, že se opravdu nezapojil do žádné rvačky.

K ošklivě vypadajícímu monoklu přišel podle svých slov, když ve snu bojoval s teroristou, jako by mu šlo o život. Následovala ale rána… „A pak jsem se probudil. U nohou naší postele,“ vysvětloval fanouškům.

Později si už z celého incidentu utahoval, když se snažil naznačit, že to vlastně celé bylo jinak. „No dobře. Když jinak nedáte. Nebyl to špatný sen. Zlobil jsem. Jsem rád, že má moje žena Ali takový smysl pro humor,“ komentoval snímek, na kterém ho jeho manželka nahání s pánví v ruce.

Co přesně se stalo, ví jen sám Janda, který se rozhodl fanoušky zásobovat informacemi, jak se oko den po dni lepší. Použil dokonce vtipnou referenci na jednu z písní Olympicu. „5. den (schází nám). Už to bledne. Škoda. Mohl jsem jít strašit na Halloweena,“ posteskl si u fotografie, kterou sdílel na Instagramu.

Témata: Petr Janda