Kolem StarDance to vře! Tanečník Dědík se otřel o své nástupce!

Marek Dědík a Pavla Tomicová 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

11. října 2019 14:40

Už zítra vypukne letošní řada populární taneční show StarDance. Tradičně se v ní utká deset nováčků z řad celebrit, tvůrci ovšem kompletně obměnili i sestavu profesionálů. Co na to říká tanečník Marek Dědík, který v minulosti dokráčel až do finále?

Už když vyšlo najevo, že se tvůrci populární StarDance rozhodli pro desátou řadu obměnit celou sestavu profesionálů, vyvolalo to pořádný rozruch. Napětí vzbuzuje toto rozhodnutí i těsně před prvním večerem na televizním parketu, který bude věnován vzpomínce na zesnulého zpěváka Karla Gotta (†80).

Někdejší finalista soutěže Marek Dědík výběr tanečníků komentovat nechce, ale… „Kromě Markéty Dostálové, která je finalistkou mistrovství ČR v latinskoamerických tancích, se mi zdá, ře někteří z nich za sebou moc velké úspěchy nemají, a vlastně je ani moc neznám. Ale myslím, že to budou mít stejně těžké jak my, když jsme začínali,“ cituje ahaonline.cz jeho slova pro magazín Téma.

„Myslím, že by to mohla vyhrát Veronika Kubařová,“ prozradil svůj tip na vítěze. „Do druhé půlky by se mohl probojovat Matouš Ruml. A v rolích roztomilých outsiderů s velkým potenciálem na úspěch by mohli být Miroslav Hanuš a Xindl X,“ dodal tanečník.

Jak si Dědík rozumí s bookmakery? Celkem dost. Jak vás stars24.cz informoval, sázkové kanceláře považují herce Kubařovou a Rumla za dva ze tří největších favoritů letošní StarDance. Stane se někdo z nich králem či královnou tanečního parketu? Napoví už zítřek, kdy běží taneční soutěž poprvé.

Témata: Marek Dědík StarDance