Lucie Šafářová potvrdila pohlaví miminka: Bude to…

Lucie Šafářová 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

11. října 2019 14:02 | Aktualizováno: 14. října 2019 10:08

Lucie Šafářová už si nedělá starosti s rostoucím těhotenským bříškem, v němž nosí svého prvního potomka, kterého čeká s Tomášem Plekancem. Tenistka navíc prozradila pohlaví dítěte, které přivede na svět v prosinci.

Lucii Šafářové zbývá do prosincového termínu porodu prvního potomka, kterého čeká s hokejistou Tomášem Plekancem, posledních pár týdnů. Těhotná tenistka si přitom zvyká na život s neustále rostoucím bříškem. Před pár dny si na něj stěžovala, když chtěla jít ven a nedařilo se jí zapnout bundu. Včera si to naopak pochvalovala.

„Těhotenský kurz za námi, tak je třeba se odměnit a využít břišního stolečku,“ komentovala snímek, na kterém si společně s kamarádkou Ivetou Vacenovskou – také tenistkou, ovšem stolní – dopřávaly něco sladkého na zub. Oku pozorných fanoušků ale neunikl ani další komentář Šafářové.

Jak uvádí server isport.blesk.cz, tenistka potvrdila, že se s partnerem těší na holčičku. „Myslíte, že bude tenistka? Uvidíme, ale bylo by to hezké,“ cituje server její další slova. Partner Tomáš Plekanec by se tak dočkal dcery, z předchozího vztahu s Lucií Vondráčkovou má dva syny.

Ostatně už koncem srpna naznačila kamarádka Šafářové Andrea Sestini Hlaváčková, že se páru narodí holčička. „Jsem šťastná, že jsem viděla tetu Lucii. Všechno nejlepší, holky,“ napsala tehdy na sociální síti. Pozornosti fanoušků to samozřejmě neuniklo.

Témata: Lucie Šafářová Tomáš Plekanec