Leoš Mareš má stále problém! Trpí dnem i nocí!

Leoš Mareš 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

11. října 2019 11:32 | Aktualizováno: 11. října 2019 11:51

S nadsázkou je třeba brát nynější spory manželů Marešových. Populární moderátor se dostal do problémů kvůli vědomostní soutěži rádia, na kterém moderuje. Manželka Monika mu stále nemůže odpustit, co se během ní stalo.

Jak vás stars24.cz informoval, Leoš Mareš má u manželky Moniky černý puntík. Kolegové z rádia Libor Bouček a Patrik Hezucký mu totiž za soupeře ve vědomostním kvízu vybrali atraktivní slečnu Nikolu. Ačkoliv jí Mareš v soutěži, ve které jde o zájezd do Las Vegas, porazil, doma kvůli tomu bylo zle.

„Co ti to tam chodí za lidi?“ ptala se nevěřícně Marešova žena s tím, že pokud zvítězí, měl by s ní do města hříchu letět Bouček. „A proč měla paní tílko, když je venku 8 stupňů,“ nechápala Monika, které se dokonce zastal Jaromír Jágr. Pohoda ve vztahu je podle legendárního hokejistu důležitější.

Video má ovšem další dohru kvůli tomu, že fanoušci na záběrech slyšeli slovo „socky“. Monika ho prý neřekla, nikdy by to neudělala, zastával se jí oblíbený moderátor. Jenže manželčina zloba se přesto opět obrátila proti němu.

„Já si myslím, že ta soutěž je celá pofidérní. Já si taky udělám nějakou soutěž. Pořád je odmítám. Leoši, neříkej mi, že je normální pozvat si takovou soutěžící. Loni jsi mi řekl, že letím s tebou, a tentokrát pozvání nepřišlo! Proto tam chodí takovýhle soutěžící? Tentokrát mě nikdo nepozval a najednou je tam holá paní,“ vztekala se Monika dle extra.cz. Mareš má tedy stále co vysvětlovat.

Témata: Leoš Mareš Monika Marešová (dříve Koblížková)