Ivana Gottová: Boháč ukrývající vdovu konečně promluvil!

Gottová, Ivana 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

11. října 2019 10:18 | Aktualizováno: 15. října 2019 11:09

Ivana Gottová se po smrti Karla Gotta ukrývala neznámo kde, nejčastěji se spekulovalo o nemovitosti krále kasin Leona Tsoukernika. Podnikatel se nyní rozhodl konečně promluvit. Je s rodinou doopravdy v kontaktu?

I přípravy dnešního posledního rozloučení s Karlem Gottem (†80), kam míří tisíce lidí včetně redakce stars24.cz, koordinovala vdova Ivana Gottová ze západu Čech. Po smrti manžela, který nás po dlouhé a těžké nemoci opustil v úterý 1. října, totiž odcestovala z Prahy, aby měla alespoň trochu klidu.

Jak jsme vás informovali, Ivana se měla ocitnout pod ochrannými křídly krále kasin Leona Tsoukernika, s nímž se Gott léta přátelil. Podnikatel měl rodině poskytnout azyl v jedné ze svých luxusních nemovitostí. Zprvu nechtěl cokoliv veřejně komentovat, teď se ale rozhodl říct pravdu.

„Ano, jsem rodině Gottových nablízku,“ cituje podnikatele server blesk.cz. Bližší detaily se ale rozhodl neposkytovat. Je však známo, že jeho nemovitost je přísně střeženou pevností, která Ivaně Gottové s dcerami potřebný klid bezpochyby poskytla.

Podle dostupných informací navíc Tsoukernik chystá na zítra vlastní pietu. V jeho rozvadovském kasinu se v sobotu mezi 11. a 13. hodinou zastaví veškerá hra a nebude se podávat alkohol. Tou dobou bude v pražské svatovítské katedrále probíhat zádušní mše za legendárního zpěváka.

Témata: Ivana Gottová