Ivana Gottová dostala první omluvenku: Krampol…

Jiří Krampol, herec a moderátor 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

10. října 2019 16:16

Ivana Gottová obdržela před sobotní zádušní mší za Karla Gotta první omluvenku. Známý bavič Jiří Krampol do svatovítské katedrály na Pražském hradě nedorazí. Jeho žena Hanka se přitom těšila, že konečně opustí léčebnu.

Jen opravdu vážný důvod může omlouvat neúčast na loučení s legendou, jakou byl zpěvák Karel Gott (†80). Arcibiskup Dominik Duka bude v sobotu sloužit zádušní mši ve svatovítské katedrále, na kterou rozesílá pozvánky vdova Ivana Gottová. Obratem ovšem obdržela už i první omluvenky. Důvod k neúčasti má např. Jiří Krampol.

„Pozvánku jsem dostal, ale v žádném případě nepůjdu,“ cituje známého baviče server blesk.cz. Populární herec a moderátor o uplynulém víkendu prochladl a nakonec skončil s prudkou chřipkou na antibiotikách na jednotce intenzivní péče. Dle webu ho sice mají v pátek propustit, ale v tomto stavu je účast na mši vyloučená.

Jeho manželka Hanka, toho času hospitalizovaná v bohnické léčebně kvůli několika závislostem, se přitom těšila, že poprvé alespoň na chvíli zdravotnické zařízení opustí. Moc si totiž přála se s Gottem, dlouholetým kamarádem manžela, naposledy rozloučit. Bez Krampola ale do katedrály nedorazí.

Mše v katedrále je pro veřejnost uzavřena, lidé budou moci přenos z chrámu sledovat na venkovních obrazovkách, musejí však počítat s bezpečnostními prohlídkami. Během obřadu vystoupí Štefan Margita, Lucie Bílá a Eva Urbanová, s proslovem zřejmě vystoupí údajně na Gottovo přání Jiřina Bohdalová.

Témata: Jiří Krampol Ivana Gottová Karel Gott Hana Krampolová