Gottova dcera Lucie se ozvala! Jak se rozloučí s tatínkem?

Karel Gott s dcerami 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

10. října 2019 12:12

Karel Gott měl čtyři dcery, z nichž o jedné je slyšet opravdu málokdy. Lucii Kovaříkovou veřejnost naposledy zaznamenala, když v létě zavítala na Bertramku kvůli narozeninám táty. Teď prozradila, zdali se přijde s milovaným otcem rozloučit.

O účasti tří ze čtyř dcer Karla Gotta (†80) na sobotní zádušní mši ve svatovítské katedrále už je nějaký čas jasno. Zatímco nejmladší dcery Charlotte Ella a Nelly Sofie mají v chrámu chybět, nejstarší Dominika dorazí až z Finska, kde žije. Vdova Ivana Gottová jí zařídila letenky i ubytování v Praze.

Nejistá byla účast dcery Lucie, která se raději drží stranou pozornosti médií. Naposledy se objevila na fotografiích z letní rodinné sešlosti na Bertramce. V těchto dnech se jí ale podařilo dopátrat a zjistit, jak se hodlá s milovaným tatínkem rozloučit.

„Přijdu až na zádušní mší do Chrámu sv. Víta,“ cituje server super.cz její slova pro Expres. V pátek na Žofíně, kam mají proudit davy lidí z celého Česka i ze zahraničí, se tedy nejspíš neobjeví, což je ale celkem pochopitelné.

Náročné období se žena, která Gotta učinila dědečkem, snaží nést statečně, ačkoliv přiznala, že si vzala volno a čas na rozmyšlenou. „Do práce teď nechodím, jsem pořád doma. Chodím jen do školy a školky pro kluky. Jinak chci být sama, nechci s nikým mluvit,“ vysvětlila Lucie.

Témata: Karel Gott