Těhotná Šafářová obrátila: Už žádné stěžování!

Lucie Šafářová s kamarádkou 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

10. října 2019 11:28 | Aktualizováno: 10. října 2019 15:37

Lucie Šafářová poznává, že těhotenství přináší kromě radostí i strasti. Populární tenistka ale během pouhých pár dní obrátila a už si nehodlá stěžovat, že zase něco nejde. Důkazem je fotografie, kterou vyvěsila na sociální síti.

Povážlivě se krátí čas, který Lucii Šafářové zbývá do prosincového termínu porodu prvního potomka. Čeká ho s hokejistou Tomášem Plekancem, který už má dva syny z předchozího vztahu s herečkou a zpěvačkou Lucií Vondráčkovou. Tenistka si ho proto snaží užít, ačkoliv občas se jí postaví do cesty překážky.

Před pár dny si postěžovala, že rostoucí těhotenské bříško je někdy na obtíž. Chtěla si vyrazit na čerstvý vzduch, ale narazila. „Když chceš jít ven se psem a zjistíš, že máš břicho větší jak bundu,“ napsala na sociální síti. Nakonec si ale spravila náladu.

Dnes se totiž na Instagramu pochlubila snímkem s kamarádkou a velkým zjištěním – bříško je někdy i užitečné. „Těhotenský kurz za námi, tak je třeba se odměnit a využít břišního stolečku,“ okomentovala fotografii, na které si obě dopřávají něco sladkého na zub.

Onou kamarádkou je Iveta Vacenovská, rovněž tenistka, ovšem stolní. V ping-pongu je juniorskou mistryní světa, několikanásobnou seniorskou mistryní Česka i účastnicí olympijských her. Momentálně má ovšem stejné starosti jako Šafářová, těší se na narození dítěte.

Témata: Lucie Šafářová