Kopřivová podváděla Jágra s Mírou? PRAVDA o rozchodu!

Veronika Kopřivová a Miroslav Dubovický 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

9. října 2019 21:56

O detailech jarního rozchodu Jaromíra Jágra a Veroniky Kopřivové doposud nebylo známo mnoho informací. Blonďatá modelka si ale v těchto dnech pustila pusu na špacír. Podváděla hokejistu se svým současným partnerem Mírou?

Veronika Kopřivová a Jaromír Jágr se rozešli jako dva dospělí lidé. Pravdu se na nějaký čas nechali pro sebe a najevo ji dali až letos na jaře. O podrobnostech rozchodu ale pomlčeli i poté. Modelka až teď prozradila, jestli náhodou nepodváděla legendárního hokejistu se svým nynějším partnerem.

Kopřivová naznačila, že to tak opravdu nebylo. „Nemyslím si, že je dobré chodit ze vztahu do vztahu. Udělala jsem to v životě jen jednou a už bych to neopakovala. S Jaromírem jsme spolu už nějakou dobu nebyli,“ prozradila super.cz.

„Rozchod neprobíhá ze dne na den, ale je to většinou proces, který trvá. Tím pádem jsem měla dost prostoru na to, abych se rozmyslela, co chci a co ne,” vysvětlila blonďatá kráska, která už nějaký čas randí s kolegou Miroslavem Dubovickým.

Přesto si dovolila něco nevídaného, expartnerovi Jágrovi se rozhodla udělit lekci. Prohlásila totiž, že si má udělat pořádek ve svém životě. Přestože u něj prý převažuje velká láska k hokeji, Kopřivová si přeje, aby potkal někoho, kdo to s ním bude myslet dobře.

Témata: Veronika Kopřivová Jaromír Jágr Miroslav Dubovický