Leoš Mareš hasí manželské potíže: Radí mu i Jágr!

Leoš Mareš s Monikou Marešovou 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

9. října 2019 20:12

Leoš Mareš si v rádiu zadělal na potíže u sebe doma. Klacky pod nohy mu házejí kolegové Libor Bouček a Patrik Hezucký. Oblíbenému moderátorovi dokonce radí samotný Jaromír Jágr.

Jak vás stars24.cz informoval už včera, Leoš Mareš má své manželce Monice co vysvětlovat. Za všechno může vědomostní soutěž rádia, na kterém vysílá. Její poslední kolo spustilo v domácnosti Marešových nepěknou hádku a zodpovědnost za to tak trochu nesou kolegové z rádia Libor Bouček a Patrik Hezucký.

Za soupeře totiž Leošovi vybrali atraktivní slečnu Nikolu, která je zaujala svým instagramovým příspěvkem, což neunesla moderátorova choť. Monika se rázně ozvala, ačkoliv dotyčná soutěžící v souboji s Leošem neuspěla.

„Co ti to tam chodí za lidi? Jako jestli to vybírá Libor, tak ať jede Libor s ní. I kdyby vyhrála, tak nikam neletí! Nebo takhle, neletěl bys ty, ať si letí Libor. A proč měla paní tílko, když je venku 8 stupňů,“ spustila Marešová, které se zastal dokonce i hokejista Jaromír Jágr. Ten je momentálně nezadaný, a tak se na cestu do města hříchu nabídl místo Mareše.

„Leoši, Monika má pravdu, neměl bys jet do Vegas, pohoda ve vztahu je důležitá… Ale mám za tebe náhradu, sice není tak dobrý jako ty, ale Las Vegas zná lépe než ty. Věř mi, neudělá ti ostudu,“ vzkázal nesmrtelný sportovec pod video na sociální síti. Tak uvidíme, jak to nakonec dopadne.

Témata: Leoš Mareš Jaromír Jágr Monika Marešová (dříve Koblížková)