Charlotte Gottová má všestranné nadání: Talent nejenom na zpěv!

Charlotte Gottová 11

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

9. října 2019 15:33 | Aktualizováno: 10. října 2019 22:33

Charlotte Gottová se už lidem představila jako nadaná zpěvačka, jejíž vyzrálý projev chválil i sám Mistr Karel Gott. Jeho dcera má ale všestranné nadání, hlasové schopnosti předvedla už i v jiném odvětví.

V hlavě má teď bezpochyby úplně jiné myšlenky, však také přišla o milovaného tatínka Karla Gotta (†80), pravdou ovšem je, že Charlotte Ella Gottová má slibně rozjetou kariéru nejen v hudebním průmyslu. Svůj hlas totiž umí správně vyladit i na jinou aktivitu.

Server blesk.cz počátkem loňského roku informoval, že se jedna z dcer legendárního zpěváka věnuje také dabingu. A moc jí to jde. „Má přirozený talent. Je dobře, že dabuje a že tomu rodiče přejí. Do studia ji vozí matka Ivana,“ prozradil tehdy serveru člověk z televize HBO.

Chválu na ní tehdy pěli i protřelí dabéři, např. herečka Jaroslava Obermaierová. „Charlottka je moc šikovná. Je rozkošná. Vzpomínám si, že na jevišti říkala, že nemůže chodit do baletu, protože tatínek nemá peníze. To se vždycky smálo celé divadlo,“ řekla podle blesk.cz.

Obecně se ale spíš očekává, že Charlotte půjde ve šlépějích svého otce, zvlášť poté, co duet Srdce nehasnou, který pro tátu s dcerou napsal frontman kapely Kryštof Richard Krajčo, má u fanoušků nebývalý úspěch.

Témata: Charlotte Gottová