Ivana Gottová má před sebou nelehkou budoucnost!

Gottová, Ivana 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

9. října 2019 14:10

Ivanu Gottovou čeká několik velice těžkých dní, jednoduché to ale bezpochyby nebude mít ani po nadcházejícím víkendu. Vdovy po slavných mužích by mohly povídat. Jaké řešení zvolí manželka Karla Gotta?

Když si Ivana Gottová v lednu 2008 brala o třicet sedm let staršího zpěváka Karla Gotta (†80), asi už tušila, že jí čeká sice pěkný, ale poměrně náročný život. Po odchodu Mistra to spočívá v tom, že v posledních dnech diriguje veškeré organizační záležitosti týkající se pátečního posledního rozloučení na Žofíně i sobotní zádušní mše ve svatovítské katedrále.

Krušné časy ale pro vdovu teprve přijdou. Jak uvádí server ahaonline.cz, např. Dagmar Havlová či Vendula Svobodová dobře vědí, že úmrtím a pohřbem slavného manžela to nejhorší teprve začíná. I nyní prý bude muset Ivana Gottová prokázat velkou vnitřní sílu, jak to udělala už několikrát v minulosti.

Server připomíná např. rok 2015, kdy Gott onemocněl rakovinou mízních uzlin. Ivana tehdy udělala řadu opatření, aby manžela uchránila. Začala se třeba starat o chod agentury a rozhodovala o všem, co se kolem nemocného Slavíka dělo. Mnozí jí to měli za zlé, jiní to naopak považovali za důkaz nehynoucí lásky. Ivana nakonec u zpěváka setrvala až do jeho posledního dechu.

Nyní však možná bude muset udělat opatření, aby ochránila sebe a dcery. V médiích už se spekuluje o tom, že má v plánu stěhování do USA, ale jen na přechodnou dobu. Uvidíme, zdali se tato teorie nakonec vyplní.

Témata: Ivana Gottová