Leona Machálková se vyděsila: Může za to syn Artur!

Leona Machálková se synem Arturem 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

9. října 2019 11:22

Dokonce i maminka Leona Machálková se ho lekla. Její syn Artur se stále více podobá svému slavnému tatínkovi, výtvarníkovi Bořku Šípkovi. Doma kvůli tomu čas od času dochází k úsměvným situacím.

Jsou to už více než tři roky, co po boji podlehl zákeřné rakovině slavný výtvarný umělec Bořek Šípek (†66), se kterým má zpěvačka Leona Machálková syna Artura. Právě ten podle serveru blesk.cz svého milovaného tatínka stále nápadněji připomíná.

Z šestnáctiletého Artura, který páru se narodil v exotickém Thajsku, prý vyrostla naprosto přesná kopie jeho otec. Souhlasí s tím i jeho maminka. „Je to tak, čím je starší, tím víc se mu podobá,“ přiznala serveru Machálková s tím, že tomu tak vždycky nebylo.

„Když byl maličký, tak byl víc podobný mně, ale v pubertě se to obrátilo. Lidé nás často zastavují a ptají se, zda je Bořkův příbuzný a já se leckdy leknu, že vidím Bořka,“ prozradila oblíbená zpěvačka, kterou o partnera připravila zákeřná choroba. Proto nepodceňuje zdravotní péči.

„Dávno nechodím jen na pravidelnou návštěvu k zubaři a na zubní hygienu, ale také ke gynekologovi a na vyšetření prsou. Protože mi bylo padesát let, jednou za rok jdu na tzv. generální prohlídku, abych měla přehled, jestli je tělo v pořádku,“ dodala Machálková.

Témata: Leona Machálková Bořek Šípek