Leoš Mareš má doma problém: Žárlivou Moniku!

Leoš Mareš s Monikou 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

8. října 2019 21:09

Leoš Mareš si zadělal na pořádné problémy v domácnosti. Manželka Monika na něj žárlí kvůli soutěži, která probíhá v jeho rádiu. Soutěží se totiž o cestu do zahraničí s Leošem a zájem mají i ženy.

V létě si společně užívali dovolenou snů v USA, teď ale mají v ráji problémy. Leoš Mareš má své manželce Monice co vysvětlovat. Za všechno může vědomostní soutěž rádia, na kterém vysílá. Její poslední kolo spustilo v domácnosti Marešových nepěknou hádku.

Zodpovědnost za to tak trochu nesou kolegové z rádia Libor Bouček a Patrik Hezucký. Za soupeře totiž Leošovi vybrali atraktivní slečnu Nikolu, která je zaujala svým instagramovým příspěvkem. A strhla se mela…

„Co ti to tam chodí za lidi? Jako jestli to vybírá Libor, tak ať jede Libor s ní. I kdyby vyhrála, tak nikam neletí! Nebo takhle, neletěl bys ty, ať si letí Libor. A proč měla paní tílko, když je venku 8 stupňů,“ láteřila dle extra.cz nezastavitelná Monika.

Nakonec si mohla Marešová oddechnout, jelikož soutěžící Nikola přes veškerou snahu Leoše neporazila. O cestu do města hříchu Las Vegas po boku populárního moderátora se tak utkají další zájemci.

Témata: Leoš Mareš Monika Marešová (dříve Koblížková)