Petr Janda a špatné sny? S monoklem to bylo jinak, přiznal!

Petr Janda 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

8. října 2019 18:35

Pořádně nepříjemné probuzení má za sebou muzikant Petr Janda. Frontman legendárního Olympicu se prý ve spánku přivodil pěkný monokl. Dnes večer ale přišel na sociální síti s dost odlišnou verzí příběhu.

Jak už vás stars24.cz informoval, sedmasedmdesátiletý frontman legendárního Olympicu Petr Janda se vážně zranil. Na Facebooku se pochlubil fotkou, na které má přes oko velký fialový monokl. I když zranění vypadalo poměrně děsivě, Janda fanoušky uklidňoval tím, že se nezapojil do rvačky ani jiné šarvátky.

„Co vám budu povídat. Bojoval jsem s tím teroristou, jako kdyby mi šlo o život. Při posledním kopanci, který jsem mu dal, jsem uslyšel ránu,“ popsal Janda. „...a pak jsem se probudil. U nohou naší postele,“ dodal oblíbený hudebník s tím, že měl „šílené sny“.

Kupříkladu redakce serveru expres.cz vyslovila pochybnosti, že si Janda přivodil úraz právě takovým způsobem. Zpěvák a kytarista ale webu řekl to samé a dodal, že fotku mu pomohla na sociální síť nahrát jeho dcera. „Já s tím neumím, nevím, jak se to dělá, tak mi tu fotku umístila Marta,“ sdělil zmíněnému serveru.

Dnes vpodvečer ale Janda kápl božskou. „No dobře. Když jinak nedáte. Nebyl to špatný sen. Zlobil jsem. Jsem rád, že má moje žena Ali takový smysl pro humor. Krásný večer,“ napsal v nadsázce na Instagramu k fotce, na které ho nahání jeho manželka s pánví v ruce.

 

Témata: Petr Janda