Chudák Michael Douglas: Donutil mu připravil nepříjemné překvapení!

Miroslav Donutil 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

8. října 2019 15:33

Miroslav Donutil je studnicí nejrůznějších historek, v nichž mají svou roli i lidé, které byste v nich nejspíš nečekali. Třeba americký herec Michael Douglas si s českým kolegou vyrazil do restaurace a nestačil se divit.

Celý národ ví, že Miroslav Donutil je zdatným vypravěčem, však televize svého času věnovaly velký prostor jeho pořadům, ve kterých vzpomínal, co se mu kdy s kým událo. Doba jeho největší slávy sice už pominula, s historkami ale oblíbený herec rozhodně nepřestal.

Jak uvádí server ahaonline.cz, Donutil před časem vyzradil, že se mu přihodila poměrně trapná situace s jedním hereckým kolegou. Nešlo přitom o jen tak ledajakého kolegu, ale o oscarového herce Michaela Douglase.

Podle vyprávění seděli společně u stolu, když je kdosi oslovil s jednou prosbou. „To jsme tak seděli v restauraci a najednou k nám nesměle přistoupil člověk. Obrátil se na mne a požádal o autogram. Mého amerického kolegy si ani nevšiml. Tak to šlo ještě několikrát,“ prozradil Donutil podle serveru denik.cz.

Douglas v minulosti udržoval kontakt i s dalšími slavnými českými osobnostmi. Éterem třeba kolují informace, že měl vztah s Ivanou Macháčkovou (dnes Gottovou) během jejího pobytu v USA, kam odcestovala po studiích na zdravotnické škole. Před lety dokonce hollywoodskou hvězdu s Mistrem seznámila, když Douglas zavítal do Prahy.

Témata: Miroslav Donutil Michael Douglas