Seriálová hvězda Tomešová: Nové problémy a další tisíce v háji!

Míša Tomešová 10

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

8. října 2019 9:27 | Aktualizováno: 8. října 2019 10:06

Herečka a dvojnásobná maminka Míša Tomešová (28) působí navenek jako velmi pozitivní osoba. Vidět ji na veřejnosti bez úsměvu je téměř nemožné. Poslední dobou ji ale trápí velké problémy!

Herečce, která se proslavila díky seriálům jako Ulice nebo Ordinace v růžové zahraně a která patří mezi hlavní hvězdy nového muzikálu Voda (a krev) nad vodou divadla Kalich, se poslední dobou smůla lepí na paty.

Míša Tomešová nedávno zjistila, že musí státu vrátit rodičovský příspěvek ve výši téměř 100 tisíc korun! Po narození druhého syna totiž udělala z nevědomosti jednu zásadní chybu. Zamotala se do mateřské a rodičovské dovolené a najednou měla průšvih! Problém se naštěstí vyřešil a na úřadě jí dali splátkový kalendář.

Aby toho ale nebylo málo, svěřila se teď herečka a zpěvačka v jedné osobě, že má další problém! Tentokrát jde o vytopený dům! A je jasné, že ani to nebude levná záležitost.

„Už tři dny nemůžu prát, mejt nádobí, koupat se a ani chodit na záchod,“ postěžovala si na instagramu Míša. „Nechápu, jak to ty generace před náma mohly dávat,“ přiznala zkroušená herečka.

A i když si na pomoc zavolala odborníky, příliš to nepomohlo. „Instalatéři už jsou tady tři hodiny a furt nepřišli na to, proč máme furt vytopenej barák. Super, no...“ dodala dvojnásobná maminka.

Témata: Míša Tomešová