Agáta Prachařová zavelela: Mám toho tady plné zuby!

Agáta Prachařová 9

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

7. října 2019 16:18

Agáta Prachařová opět sáhla ke kroku, který se ji v minulosti několikrát osvědčil. Podle svých slov toho tady má plné zuby, a tak odcestovala do Izraele za mámou Veronikou Žilkovou. Prozrazení utajeného rozvodu už jí evidentně odpustila.

Agáta Prachařová má momentálně svých starostí dost. S Jakubem Prachařem definitivně rezignovali na jakoukoliv snahu zachránit manželství, jehož osud visel na vlásku už na jaře. Podle fanynek se navíc stres s tím spojený začal podepisovat na fyzickém stavu modelky a moderátorky, která se jim prý začala ztrácet před očima.

Dvojnásobná maminka navíc minulý týden sledovala, jak se jí situace tak trochu vymkla z rukou. Ačkoliv se sama snažila o všem mlčet, její maminka Veronika Žilková v reakci na úmrtí Karla Gotta (†80) propálila, že u Agáty na stole už opravdu leží rozvodové papíry. Prachařová jí to však evidentně nemá za zlé.

Její dnešní aktivita na Instagramu totiž dosvědčuje, že Agáta opět zavelela k odjezdu do Izraele, kde Žilková doprovází na diplomatické misi svého manžela. Prachařová na sociální síti vyvěsila fotku sbalených zavazadel a dcery na ruzyňském letišti s všeříkajícím komentářem: „Čau… už toho tady máme plné zuby.“

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Agata Hanychova (@agatahanychova), Říj 7, 2019 v 6:16 PDT

Podobně řešila krizové situace už několikrát, a tak není divu, že do zahraničí odcestovala i tentokrát. Sice si možná znovu vyslechne i nějaké negativní komentáře, ale ty už se naučila házet za hlavu.

Témata: Agáta Hanychová