Lucie Bílá: Už žádný alkohol!

Lucie Bílá 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

7. října 2019 13:48

Lucie Bílá skoncovala s alkoholem. Podle vlastních slov už prý oblíbená zpěvačka nepije a na vině je její současný přítel Radek, se kterým už si jí fanoušci představují před oltářem.

Láska dělá divy, své o tom ví i Lucie Bílá. Po boku partnera Radka Filipiho jen kvete, což neuniká pozornosti fanoušků, kteří to na sociálních sítích komentují prakticky pod každým příspěvkem. Zpěvačka ale nyní prozradila, že existuje i jiné vysvětlení.

Bílá se svěřila, že už třetím rokem nepije alkohol. „Mám pocit, že co jsem měla, tak už jsem vypila. Nějak mě to přestalo bavit a nechtěla jsem v tom hezkém období přijít ani o jedinou chvilku,“ cituje mnohonásobnou Slavici server super.cz.

Populární zpěvačka prý přestala s pitím v době, kdy se dala dohromady právě se svým nynějším přítelem Radkem. „Jsou partneři, se kterými se začne pít, a pak jsou partneři, se kterými se přestane, protože to tak stojí za to, že to nechcete ničím pokazit. A alkohol mi nechybí,“ vysvětlila.

Není tedy ani divu, že jí fanoušci ženou s Filipim do chomoutu. Bílá se ale vytrvale brání slovy, že žádný papír na lásku nepotřebuje. Nedávno navíc přiznala, že k předcházejícím dvěma sňatkům neměla tu správnou motivaci. Jednou to prý bylo ve zmatku a podruhé proto, že chtěla, aby lidé respektovali někoho, koho vedle ní nerespektovali.

Témata: Lucie Bílá Radek Filipi