Dominika Gottová obětí rafinované lsti!

Karel Gott s dcerami 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

7. října 2019 12:37 | Aktualizováno: 9. října 2019 0:21

Dominika Gottová podle všeho dorazí na poslední rozloučení se svým otcem Karlem, možná u toho ale nebudou chybět vyčítavé pohledy na některé z přítomných lidí. Letos v létě se totiž přihodila jedna nemilá věc.

Vzpomínky na poslední setkání s tatínkem zůstanou Dominice Gottové navěky, ačkoliv nebudou zdaleka jen příjemné. Podle serveru ahaonline.cz se totiž během letní rodinné sešlosti stala obětí podrazu, jelikož netušila, že bude všemu přítomná dokumentaristka Olga Špátová připravující film o Karlu Gottovi (†80).

Zmíněný web uvádí, že dle informací Blesku zpěvákova nejstarší dcera o ničem nevěděla, rovněž připomíná, že několik měsíců předtím účast na natáčení odmítla. Mistr se prý domníval, že důvodem byl její současný vzhled.

Dominika se stala obětí rafinované lsti, čímž byla značně zaskočená. „Překvapilo mě to, že je tam filmový štáb, protože jsem na to nebyla připravená. Chápala jsem, že v dokumentu by měl táta rád všechny dcery, takže jsem to nechtěla pokazit, ačkoliv jsem se na vystupování před kamerou necítila,“ cituje Gottovou server ahaonline.cz.

„Zpětně toho nelituji, ale je to taková hořká vzpomínka. Mohla jsem se lépe připravit a vše mohlo proběhnout jinak. Podstatné je, že jsme se s tátou viděli. To setkání ve mně navždy zůstane,“ dodala Gottová, která se podle slov manžela Tima osobně dostaví na poslední rozloučení s otcem.

Témata: Dominika Gottová