Andrea Pomeje: Žene se pár měsíců po smrti Jiřího (†54) do chomoutu?

Andrea Pomeje a Petr Plaček 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

7. října 2019 11:21

Podle fanoušků existují indicie, že se Andrea Pomeje pár měsíců po smrti manžela Jiřího žene opět do chomoutu, tentokrát se svalovcem Petrem Plačkem. Je to opravdu tak žhavé, nebo jde jen o divoké spekulace?

Od konce února je Andrea Pomeje vdovou, tehdy její manžel Jiří (†54), známý herec, dabér a filmový producent, podlehl rakovině. Lidem by tedy mělo být jasné, že další vdavky zatím opravdu nejsou na pořadu dne. Dýdžejka sice bere vztah s Petrem Plačkem vážně, do dalšího manželství se podle svých slov ale rozhodně nehrne.

Jenže jak uvádí server expres.cz, ne každý to dokáže pochopit. Když Petr na sociální síti sdílel fotku Andrey, rozvířila se prý bouřlivá debata o nadcházející veselce. Na snímku má totiž Andrea na prstu prstýnek, který by klidně mohl být zásnubní.

Zmíněný web naznačuje, že se nedá zcela vyloučit, že k zásnubám došlo. Po nich má totiž Andrea stále ještě čas na rozmyšlenou. „Rok není zase tak krátká doba na to, aby setřásla tíživou minulost a vrhla se do nové životní etapy naplno,“ píše expres.cz.

Spíš to ale vypadá, že diskžokejka chce jít na věci postupně, pěkně krok po kroku. Ostatně teprve nedávno ohlásila, že má v plánu se k Plačkovi nastěhovat. Termín nastěhování si určili na prosinec, nejdřív ale musí splnit jednu podmínku – do konce tohoto měsíce musí být dokončeny veškeré stavební práce.

Témata: Andrea Pomeje Petr Plaček