Klus posilou Ordinace? Velký návrat do televize!

Tomáš Klus 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

7. října 2019 9:24

Tomáš Klus je sice v první řadě hudebník, stále ale nezanevřel ani na herectví, které před lety vystudoval. Dokonce se nechal zlákat k tomu, aby se objevil v nekonečném seriálu jedné z tuzemských televizí.

Často se zapomíná na to, že písničkář Tomáš Klus je v první řadě vystudovaný herec, tento umělecký obor absolvoval na DAMU. Ztvárnil jednu z hlavních rolí v pohádce otce a syna Svěrákových Tři bratři, televize Nova mu před lety dala velkou šanci v seriálu Na vodě. Stejná stanice ho nyní znovu zlákala před kameru.

Klus totiž přijal nabídku objevit se i s manželkou Tamarou v seriálu Ordinace v růžové zahradě. Kdo si však myslí, že si hudebník chtěl hrát na doktora, ten se mýlí. Tvůrci jej oslovili s prosbou, aby si zahrál sám sebe.

Písničkář nabídku přijal, jelikož se roky kamarádí s režisérem seriálu Braněm Holičkem. „Mám štěstí, že režisér je můj kamarád,“ nechal se Klus slyšet dle serveru super.cz s tím, že si svého přítele z dob vysokoškolských studií váží, protože je „asi tak stokrát vytíženější“ než on sám.

Klus přípravu na hereckou vsuvku rozhodně nepodcenil. „Už dva tři měsíce před natáčením k nám jezdil dvakrát třikrát do týdne, zkoušeli jsme si příchody, motivace, s jakou přicházíme na podium. Braňo je puntičkář, to se mi na tom líbí. On mě režíruje i v civilním životě, takže jsem zvyklý,“ dodal Klus.

Témata: Tomáš Klus Tamara Klusová