Charlotte Gottová očima táty Karla (†80): Dojemná slova!

Karel Gott a jeho dcera Charlotte 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

6. října 2019 15:53 | Aktualizováno: 8. října 2019 21:13

Vydá se Charlotte Gottová ve šlépějích tatínka, kterého milovaly miliony lidí? Fanoušci si to po nedávném duetu Srdce nehasnou přejí, velkou budoucnost jí předvídají i experti. Jak komentoval její pěvecké kvality sám Karel Gott?

Charlotte Gottové předvídají po duetu Srdce nehasnou, který nazpívala s milovaným tatínkem, velkou budoucnost i úspěšní lidé z hudebního průmyslu. Všichni doufají, že se časem vydá ve šlépějích svého otce, který desítky let ovládal hudební hitparády i ankety popularity.

Nezletilá dcera legendárního zpěváka zanechala dobrý dojem na všechny, kteří s ní měli možnost spolupracovat. Například režisér Janek Cingroš prozradil, že přišla na natáčení velmi dobře připravená. Podle jeho názoru se nejspíš od táty naučila, jak je podstatné odvést profesionálně práci.

Jak komentoval schopnosti dcery sám Gott? „Na Charlottce je poznat, že zpívá velmi ráda a v projevu je hotová zpěvačka. Nemá žádné problémy, přijde, dobře se připraví a odzpívá to,“ citoval Mistra počátkem května server idnes.cz.

Charlotte ostatně už v roce 2013 měla jasno, že se chce hudbě věnovat. Tehdy měla za sebou muzikálovou premiéru, když promluvila o svém snu stát se zpěvačkou. Rodiče tenkrát prohlásili, že jí v tom rozhodně nebudou bránit.

Témata: Charlotte Gottová Karel Gott