Charlotte Gottová: Co bylo před písní s tátou Karlem (†80)?

Charlotte Gottová 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

6. října 2019 10:19 | Aktualizováno: 9. října 2019 10:46

Pro některé lidi možná bude navždy protekčním dítětem, Charlotte Gottová má ovšem nesporné nadání, které ukázala v duetu s milovaným tatínkem. Společnou písní ale její cesta na výsluní zdaleka nezačala.

Charlotte Gottová má momentálně bezpochyby jiné myšlenky, pravdou ale je, že má velice slibně rozjetou kariéru, které by mohl zasadit ránu případný odchod rodiny do zahraničí, o kterém se v některých médiích po smrti jejího otce Karla Gotta (†80) intenzivně spekuluje.

Lidem se do povědomí zapsala v posledních měsících společným duetem Srdce nehasnou s tatínkem, který pro ně napsal Richard Krajčo. Píseň už má na platformě YouTube miliony zhlédnutí. O nesporném nadání Charlotte se však ví už od roku 2013, kdy o jejím talentu informoval server iDnes.cz.

Dcera legendárního zpěváka za sebou tehdy měla muzikálovou premiéru. Přiznala, že měla trému, a promluvila o svém snu stát se zpěvačkou. Rodiče jí tenkrát jasně vyjádřili podporu.

„Necháme to na ní. Určitě jí v tom nebudeme bránit, ale zároveň ji do toho nebudeme nutit,“ prohlásila před šesti lety podle serveru iDnes.cz Ivana Gottová. Nyní to vypadá, že už se Charlotte rozhodla. Pokud tedy něco nezmění současný humbuk kolem její rodiny…

Témata: Charlotte Gottová Karel Gott