Agáta a Jakub Prachařovi: ROZVOD si vybírá svou daň!

Jakub a Agáta Prachařovi 8

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

6. října 2019 8:59 | Aktualizováno: 8. října 2019 10:46

Agáta Prachařová se podle fanoušků ztrácí před očima, ale ani Jakub Prachař si nemůže moc vyskakovat. Vzájemné neshody kolem rozvodu si prý vybírají svou daň, oba si proto už nejspíš přejí, aby to měli zdárně za sebou.

Už několik měsíců visel osud jejich manželství na vlásku, teď je definitivně zpečetěn. Jak už vás stars24.cz informoval, Agáta a Jakub Prachařovi rezignovali na jakoukoliv snahu vztah zachránit. Rozvod propálila Agátina maminka Veronika Žilková v reakci na úmrtí legendárního zpěváka Karla Gotta.

Podle serveru šíp.cz nese konec vztahu těžce především Jakub Prachař, na posledních fotkách prý působí velice unaveně. „Herec se hodně obklopil přáteli a snaží se na nepodařený vztah zapomenout,“ konstatuje web.

Fanoušci se ovšem domnívají, že si současná krize vybrala daň i u Agáty Prachařové, které to dali lidé jasně najevo pod jednou z fotografií, které v uplynulých dnech vyvěsila na sociální síti.

„Milá Agáto, moc vám to sluší, jen se tak trochu ztrácíte před očima,“ vzkázala jí jedna z fanynek. Jiná osoba dokonce naznačovala, že může jít o bulimii – poruchu příjmu potravy. Pak přišlo možné vysvětlení. „Pořád držíte detox?“ ptala se další z fanynek. Je tedy otázkou, který z manželů nese současnou situaci hůř.

Témata: Agáta Hanychová Jakub Prachař