Karel Gott (†80): Bývalá prostitutka promluvila o údajném setkání s Mistrem

Karel Gott (†80): Změnil mi život, promluvila bývalá prostitutka o setkání s Mistrem

Autor: Jan Novák, stars24.cz

6. října 2019 8:10

Karel Gott ovlivnil osudy řady lidí, ale jen málokomu otevřelo setkání s Mistrem oči tolik, jako se to stalo Venuši Samešové. Se zpěvákem se setkala v Německu a uvědomila si díky němu jednu důležitou věc.

Karla Gotta dostala před oltář až jeho manželka Ivana, s níž má dcery Charlotte Ellu a Nelly Sofii. Než se tak stalo, legendární zpěvák zkřížil cestu řadě žen. Řadit mezi ně můžeme i Venuši Samešovou.

V Česku byla vyhlášenou ženou, po odchodu ale skončila bez peněz, a musela si na sebe začít vydělávat nejrůznějšími způsoby. V tu chvíli ale potkala Karla Gotta. Vydělávala si kupříkladu v nevěstinci, kam jednou přišel i Karel Gott. Ačkoliv byla doma známá, zpěvák ji nepoznal a vybral si právě ji.

„Když si mě, zřejmě kvůli tomu, že jsem měla nejdelší nohy, mezi ostatními slečnami vybral a leželi jsme v posteli, přemýšlela jsem, jestli mu nemám říct, že jsem ta pražská Venuše, o níž možná slyšel. Ale bylo to s ním tak pěkné, že jsem radši neřekla nic,“ přiznala podle deníku Blesk.

Setkání s Mistrem krásce otevřelo oči a ona svého tehdejšího povolání nechala. „Vlastně mi to setkání s ním hodně pomohlo! V tom bordelu jsem si totiž přece jen občas zoufala: Kam až jsem to klesla?“ vzpomíná.

„Ale když se tam objevil i Gott, najednou jsem si říkala: Když do takových míst chodí i Karel, tak asi nejsem tak špatná. Přestala jsem mít pocit oběti. Díky němu jsem pak získala chuť toho nechat a začít zase žít normální život,“ vysvětlila.

Témata: Karel Gott Venuše Samešová