Karel Gott (†80): Co o jeho smrti prozradily hvězdy?

Karel Gott zemřel: Pieta u jeho domu Nad Bertramnkou (5. října 2019) 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

5. října 2019 21:18 | Aktualizováno: 6. října 2019 13:09

Karel Gott naposledy vydechl v úterý krátce před půlnocí, lidé se o jeho smrti dozvěděli druhý den dopoledne. Podle astrologů ale odchod legendárního zpěváka nebyl zcela nepředvídatelný. Co o skonu Mistra prozradily hvězdy?

Nad smrtí legendárního zpěváka Karla Gotta (†80) truchlí miliony lidí, server ahaonline.cz se rozhodl vysvětlit jeho náhlý odchod za pomoci horoskopu. Když se prý stane něco nepříjemného či tragického, je dobré se podívat v tranzitním horoskopu na postavení nativní a tranzitní Černé Luny, popřípadě i na Mars a Saturn.

„Je pravděpodobné, že Mistr sám tušil, že tentokráte nemusí všechno dobře dopadnout, protože dvakrát porušil pravidla zdravé dlouhověkosti, přestal se léčit podle doporučení lékařů a své poslední 80. narozeniny oslavil nikoliv 14. 7. 2019, ale o dva dny dříve, 12. 7. 2019,“ řekl serveru ahaonline.cz astrolog Raven Argoni.

Podle jeho slov se Gott rozhodl již dále nebojovat, ať už díky nepřekonatelné únavě nebo ještě z jiných důvodů. Nevyhnutelný byl zpěvákův odchod i podle jeho kolegyně Olgy Krumlovské.

„Gott měl Slunce už dlouhodobě napadené Plutem, které prochází 14 až 16 let jedním znamením, a pokud Ti něco napadne, tak to je na 5 až 7 let. K němu se v tomto roce přidal Saturn, tak se to ještě zhoršilo. Saturn by tam byl tento i příští rok a příští rok by je doběhl ještě navíc Jupiter a to by byla pro Gotta už definitivně konečná,“ řekla webu astroložka.

Za další rok by podle ní přišly další problémy a zpěvák by ještě více trpěl. „Tak je nejspíš milosrdné, že odešel tak, aby ho fanouškové znali ještě v relativně atraktivní podobě a ne jako totální trosku. Ten den 1. října měl v agresivním postavení také Venuši s Merkurem ke svému Slunci, a v opozici byl Uran. To byl základ pro vytvoření kříže smrti,“ dodala.

Témata: Karel Gott