Karel Gott (†80) v slzách! Takhle HO DOSTALI...

Karel Gott

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

5. října 2019 20:37 | Aktualizováno: 5. října 2019 20:58

Legendární zpěvák Karel Gott se nikdy nebál dát najevo emoce, pár měsíců před smrtí se dokonce rozplakal před televizní kamerou. Čím a při jaké příležitosti ho kolegové dostali?

Celé Česko oplakává smrt legendárního zpěváka Karla Gotta, který sám několikrát ukázal, že i chlap může brečet. Kupříkladu letos v červenci, když slavil 80. narozeniny. Skupina přátel mu tehdy připravila dojemné překvapení.

TV Prima společně s Michalem Davidem a hvězdami české hudební scény pro Gotta tři měsíce připravovali speciální píseň a videoklip. Jednu z jeho legendárních písní Stokrát chválím čas nazpívali Ilona Csáková, Michal David, Hana Zagorová, Štefan Margita, Monika Bagárová nebo Pepa Vojtek.

Výsledek stál za to. Když televize Gottovi píseň přehrála, jen nevěřícně zíral. Překvapení ho dojalo takovým způsobem, že si po chvíli už z tváří utíral slzy. „Nemáte tady kapesník pro mě?“ ptal se Karel Gott při poslechu. Na konci už se skoro nezmohl na slova a jen si kapesníkem otíral oči.

Kolegové si od Mistra na závěr vysloužili potlesk. „Je škoda, že mě neslyší,“ posteskl si Gott. „Hlavně je z toho vidět, že to zpívají s nasazením a s takovou kamarádskou věrností. Oni ví, že je to píseň, kterou mám rád a zpívají ji skvěle. Je to dojemné,“ nešetřil chválou zpěvák.

Témata: Karel Gott